Italienska-restauranger - All information om italienska restauranger

Italienska Restauranger i Mölndal

Italienska Restauranger i Mölndal

Det finns tillsammans 4 italienska restauranger i Mölndal där flera av dessa krogar har mer än en person som är kunnig italienska kock och lagat italiensk mat i många år. Det kan vara svårt att välja vilken av de italienska restaurangerna man ska välja att äta på i Mölndal och dessutom kan priserna på maten variera. Det är bra om någon man känner kan rekommendera en som är trevlig och genuin italiensk restaurang. Man kan också jämföra olika italienska restauranger eller trattoriors omdöme på nätet.


Eftersom det finns många italienska restauranger i Mölndal att välja på kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp några av dem i Västra Götaland på nätet beträffande prisnivå, typ av mat och öppettider. Vanlig är att de mindre bättre italienska restaurangerna har stängt på måndagar. Innan du ringer till en italiensk krog bör du ha en idé om vad du är ute efter för mat och vilken prisnivå du tolererar. Viss info får du om de italienska restaurangerna genom att kolla deras webbsidor och ibland finns det interiörsbilder.
I Mölndal går det lättast att komma i kontakt med någon bra italiensk restaurang genom att kolla med någon krog nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla italienska restauranger i Mölndal

Dereici Café och Pasta Restaurang AB

Svealiden 11

431 39 Mölndal

031-80 66 07

Sokrates Taverna

Krokslätts Parkgata 71

431 68 Mölndal

031-20 63 85

Kråkans Krog o. Café

Götaforsliden 1

431 34 Mölndal

031-27 04 58

Kock & Catering

Krokslätts Parkgata 49

431 68 Mölndal

031-25 51 50