Italienska-restauranger - All information om italienska restauranger

Italienska Restauranger i Örnsköldsvik

Italienska Restauranger i Örnsköldsvik

Det finns tillsammans 4 italienska restauranger i Örnsköldsvik där flera av dessa krogar har mer än en person som är kunnig italienska kock och lagat italiensk mat i många år. Det kan vara svårt att välja vilken av de italienska restaurangerna man ska välja att äta på i Örnsköldsvik och dessutom kan priserna på maten variera. Det är bra om någon man känner kan rekommendera en som är trevlig och genuin italiensk restaurang. Man kan också jämföra olika italienska restauranger eller trattoriors omdöme på nätet.


Eftersom det finns många italienska restauranger i Örnsköldsvik att välja på kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp några av dem i Västernorrland på nätet beträffande prisnivå, typ av mat och öppettider. Vanlig är att de mindre bättre italienska restaurangerna har stängt på måndagar. Innan du ringer till en italiensk krog bör du ha en idé om vad du är ute efter för mat och vilken prisnivå du tolererar. Viss info får du om de italienska restaurangerna genom att kolla deras webbsidor och ibland finns det interiörsbilder.
I Örnsköldsvik går det lättast att komma i kontakt med någon bra italiensk restaurang genom att kolla med någon krog nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla italienska restauranger i Örnsköldsvik

Restaurang Napoli

Lasarettsgatan 19

891 33 Örnsköldsvik

0660-193 04

Restaurang & Pizzeria Mammamia

Storgatan 6

891 33 Örnsköldsvik

0660-147 00

Gastronomia Italiana

Lasarettsgatan 8

891 33 Örnsköldsvik

0660-156 56

Restaurang Safari

Skortsedsvägen 2D

891 51 Örnsköldsvik

0660-199 19