Italienska-restauranger - All information om italienska restauranger

Italienska Restauranger i Södertälje

Italienska Restauranger i Södertälje

Det finns tillsammans 4 italienska restauranger i Södertälje där flera av dessa krogar har mer än en person som är kunnig italienska kock och lagat italiensk mat i många år. Det kan vara svårt att välja vilken av de italienska restaurangerna man ska välja att äta på i Södertälje och dessutom kan priserna på maten variera. Det är bra om någon man känner kan rekommendera en som är trevlig och genuin italiensk restaurang. Man kan också jämföra olika italienska restauranger eller trattoriors omdöme på nätet.


Eftersom det finns många italienska restauranger i Södertälje att välja på kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp några av dem i Stockholms län på nätet beträffande prisnivå, typ av mat och öppettider. Vanlig är att de mindre bättre italienska restaurangerna har stängt på måndagar. Innan du ringer till en italiensk krog bör du ha en idé om vad du är ute efter för mat och vilken prisnivå du tolererar. Viss info får du om de italienska restaurangerna genom att kolla deras webbsidor och ibland finns det interiörsbilder.
I Södertälje går det lättast att komma i kontakt med någon bra italiensk restaurang genom att kolla med någon krog nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla italienska restauranger i Södertälje

Mollys

Rådhusgatan 15

151 72 Södertälje

08-550 869 69

Värdshus Catering Anders o. Björn

Genetaleden 7

151 59 Södertälje

08-550 300 36

Caesar's American & Italian Kitchen

Slussgatan 5

151 71 Södertälje

08-550 639 97

Fr Restaurang AB Fratelli Restaurang

Nygatan 27B

151 73 Södertälje

08-550 352 45