Italienska-restauranger - All information om italienska restauranger

Italienska Restauranger i Bromma

Italienska Restauranger i Bromma

Det finns tillsammans 4 italienska restauranger i Bromma där flera av dessa krogar har mer än en person som är kunnig italienska kock och lagat italiensk mat i många år. Det kan vara svårt att välja vilken av de italienska restaurangerna man ska välja att äta på i Bromma och dessutom kan priserna på maten variera. Det är bra om någon man känner kan rekommendera en som är trevlig och genuin italiensk restaurang. Man kan också jämföra olika italienska restauranger eller trattoriors omdöme på nätet.


Eftersom det finns många italienska restauranger i Bromma att välja på kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp några av dem i Stockholms län på nätet beträffande prisnivå, typ av mat och öppettider. Vanlig är att de mindre bättre italienska restaurangerna har stängt på måndagar. Innan du ringer till en italiensk krog bör du ha en idé om vad du är ute efter för mat och vilken prisnivå du tolererar. Viss info får du om de italienska restaurangerna genom att kolla deras webbsidor och ibland finns det interiörsbilder.
I Bromma går det lättast att komma i kontakt med någon bra italiensk restaurang genom att kolla med någon krog nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla italienska restauranger i Bromma

Forno Romano

Flygplatsinfarten 41

168 67 Bromma

08-627 03 00

Ristorante Pasta Bar Piazza

Gårdsfogdevägen 3A

168 66 Bromma

08-750 95 30

Piazza Italia

Ulvsundavägen 1

167 32 Bromma

08-704 22 44

Restaurang Al Caminetto

Gustavslundsvägen 173

167 51 Bromma

08-25 15 20