Italienska-restauranger - All information om italienska restauranger

Italienska Restauranger i Luleå

Italienska Restauranger i Luleå

Det finns tillsammans 4 italienska restauranger i Luleå där flera av dessa krogar har mer än en person som är kunnig italienska kock och lagat italiensk mat i många år. Det kan vara svårt att välja vilken av de italienska restaurangerna man ska välja att äta på i Luleå och dessutom kan priserna på maten variera. Det är bra om någon man känner kan rekommendera en som är trevlig och genuin italiensk restaurang. Man kan också jämföra olika italienska restauranger eller trattoriors omdöme på nätet.


Eftersom det finns många italienska restauranger i Luleå att välja på kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp några av dem i Norrbotten på nätet beträffande prisnivå, typ av mat och öppettider. Vanlig är att de mindre bättre italienska restaurangerna har stängt på måndagar. Innan du ringer till en italiensk krog bör du ha en idé om vad du är ute efter för mat och vilken prisnivå du tolererar. Viss info får du om de italienska restaurangerna genom att kolla deras webbsidor och ibland finns det interiörsbilder.
I Luleå går det lättast att komma i kontakt med någon bra italiensk restaurang genom att kolla med någon krog nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla italienska restauranger i Luleå

Restaurang Mathuset

Besiktningsvägen 10

Restaurang Köksverket & Catering AB

Blomgatan 17

Restaurang Tallkotten

Storgatan 15

Restaurang Kronan

Kronan A 1