Italienska-restauranger - All information om italienska restauranger

Italienska Restauranger i Växjö

Italienska Restauranger i Växjö

Det finns tillsammans 4 italienska restauranger i Växjö där flera av dessa krogar har mer än en person som är kunnig italienska kock och lagat italiensk mat i många år. Det kan vara svårt att välja vilken av de italienska restaurangerna man ska välja att äta på i Växjö och dessutom kan priserna på maten variera. Det är bra om någon man känner kan rekommendera en som är trevlig och genuin italiensk restaurang. Man kan också jämföra olika italienska restauranger eller trattoriors omdöme på nätet.


Eftersom det finns många italienska restauranger i Växjö att välja på kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp några av dem i Kronoberg på nätet beträffande prisnivå, typ av mat och öppettider. Vanlig är att de mindre bättre italienska restaurangerna har stängt på måndagar. Innan du ringer till en italiensk krog bör du ha en idé om vad du är ute efter för mat och vilken prisnivå du tolererar. Viss info får du om de italienska restaurangerna genom att kolla deras webbsidor och ibland finns det interiörsbilder.
I Växjö går det lättast att komma i kontakt med någon bra italiensk restaurang genom att kolla med någon krog nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla italienska restauranger i Växjö

M K Catering

Söderleden 2

352 36 Växjö

0470-227 35

Pizzeria Trattoria Venezia AB

Linnégatan 31

352 33 Växjö

0470-461 70

Coretto Café City AB

Storgatan 36

352 31 Växjö

0470-74 04 90

Bella Lanterna

Norra Järnvägsgatan 6A

352 33 Växjö

0470-140 50